Αναπαλαιώσεις  επίπλων  Παιανία

 Αναπαλαιώνουμε όλα τα παλιά σας έπιπλα και  τους δίνουμε νέα ζωή και αξία!

Αναδιαμορφώνουμε το ύφος και το στυλ των επίπλων.  Αναπαλαιώνουμε όλα τα έπιπλα του σπιτιού σας, με νέες ταπετσαρίες και ύφασμα επιλογής σας, αλλάζουμε-αναπαλαιώνουμε το λούστρο στα έπιπλα σας, αλλάζουμε-αναπαλαιώνουμε το ύφος στα έπιπλα σας με τεχνικές πατίνας, επισκευάζουμε και φρεσκάρουμε όλα τα έπιπλα του σπιτιού σας και γίνονται σαν καινούργια.

Αναπαλαιώνουμε και επισκευάζουμε το σαλόνι/καναπέ σας και του δίνουμε νέα ζωή!  Επισκευή και αναπαλαίωση σαλονιού διθέσιου και τριθέσιου καναπέ από 900€ (μικρό απλό σαλόνι) μαζί με άριστο ύφασμα επιλογής σας!

Αναπαλαιώνουμε και επισκευάζουμε το σαλόνι σας επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων άριστης ποιότητας, αλέκιαστα, αδιάβροχα κλπ. Μετατρέπουμε όλες τις ξύλινες επιφάνειες του σαλονιού σας με λούστρο ή πατίνα της επιλογής σας!

Η γνώση και η εμπειρία μας στο έπιπλο σας εγγυώνται άριστα αποτελέσματα  σε προνομιακές αληθινές τιμές!

Αναπαλαιώσεις και επισκευές επίπλων

Επισκευές επίπλων από ξύλο στην Παιανία: Επισκευές και αναπαλαιώσεις επίπλων, καναπέδων, κρεβατιών, βιβλιοθηκών, μπουφέδες, πολυθρόνες, καρέκλες, τραπεζαρίες κα..  Λούστρο σε όλα τα έπιπλα, παραδοσιακά κλασικά, έπιπλα που ξαναφτιάχνονται σαν καινούργια!

Δείτε ενδεικτικά κάποια έργα μας:

Αναπαλαιώσεις και επισκευές επίπλων
Αναπαλαιώσεις και επισκευές επίπλων
Αναπαλαίωση σύνθετου μετά
Αναπαλαίωση σύνθετου πριν
Πολυθρόνα -πριν
Πολυθρόνα μετα την αναπαλαίωση
πολυθρονάκι -πριν
πολυθρονάκι -μετα την αναπαλαίωση
Τραπεζι σαλονιου
Επισκευή-αναπαλαίωση τραπεζιού μετά